Főoldal

Tájékoztató

Tisztelt Pedagógus!

A PÉNZ7 rendezvénysorozat az Emberi Erőforrások Minisztériumának irányításával az iskolai tanrendbe illesztve valósul meg.

Pénzügyi biztonság a 2020-as PÉNZ7 pénzügyi témája, amely kiemelten fontos ismeretanyag a mindennapi pénzügyek terén. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium mint szakmai együttműködő partner közreműködésével a PÉNZ7 Ötletből vállalkozás elnevezésű vállalkozói témával és vállalkozói kompetenciafejlesztéssel is kiegészül. A tanári felkészülést ebben a tanévben is mintavideók, e-learning tananyag és webináriumok segítik.

A korábbi PÉNZ7 tananyagok mindenki számára elérhetőek. Használja fel ön is bármikor lehetősége szerint! Kérjük, látogasson vissza az oldalra rendszeresen az újabb tájékoztatókért a 2020. évi PÉNZ7-ről, és a témahéthez csatlakozás módjáról, és kövesse a PÉNZ7 Facebook oldalát!

Dr. Maruzsa Zoltán helyettes államtitkár tájékoztatása a 2019/2020. tanév köznevelési témaheteiről ITT olvasható.

Dr. Maruzsa Zoltán államtitkár tájékoztatása a 2019/2020. tanév PÉNZ7-hez kapcsolódó kísérőprogramjairól ITT olvasható.

Dr. Maruzsa Zoltán államtitkár tájékoztatása a PÉNZ7 indulásáról és kísérőeseményeiről ITT olvasható.


 

Tisztelt PÉNZ7 Pedagógus!

Az önkéntesség világnapjának előestéjén a PÉNZ7 önkéntes programját "Az év pro bono kezdeményezése" díjjal ismerték el.
KÖSZÖNJÜK, hogy a személyes közreműködésével járult hozzá a bank- és vállalkozói szektor és a kormányzat közös társadalmi programjához. Minden önkéntest illet az elismerés és köszönet, így a pedagógusokat is, akik regisztrálnak és órát tartanak a témahéten, s mellettük - ha igényüket jelzik minden évben az újabb jelentkezéskor - az órákra látogató pénzügyi szakembereket és cégvezetőket.
 

 
A PÉNZ7 2019-ben már  1.235 köznevelési intézményt érintett, 205 ezer diákhoz jutott el!
Hisszük, hogy közös erővel sikerül további iskolákat és még több pedagógust bevonnunk, általa még több gyermek pénzügyi és a vállalkozói tudását, tudatosságát fejlesztenünk.
 
A díjról és indoklásáról ITT olvashat.


Köszönjük idejét, támogatását a gyerekek nevében!

A PÉNZ7 szervezői