Főoldal

Tájékoztató Önkéntesek részére


Kedves PÉNZ7 Önkéntes!

A PÉNZ7 rendezvénysorozat az Emberi Erőforrások Minisztériumának irányításával az iskolai tanrendbe illesztve valósul meg.

Az iskolák az eddigi évek szokása szerint a programok megtartásához továbbra is kérhetik önkéntesek (pl. pénzügyi, valamint vállalkozások működtetésében jártas szakemberek) közreműködését, nyitottabbá téve ezzel az iskolák világát. Ezért az iskolák regisztrációját követően, ismét elkezdődik az önkénteseket küldő intézmények, illetve az önkéntesek regisztrációja és összekapcsolása az iskolákkal. A PÉNZ7 tematikus tanórai anyagot biztosít a programsorozat regisztrált iskolái számára, amelyek fogadó szervezetként, a kijelölt órák keretében, meghatározott feladatot biztosítanak az önkéntesek számára.

Bízunk benne, hogy a PÉNZ7 során minden évben sok önkéntest tudunk összekapcsolni az iskolákkal, hogy minél több diákhoz jusson el ilyen módon is a tananyag.

​Látogasson vissza az oldalra a folyamatosan frissülő hírekért az új témahét témáiról, időpontjáról és a csatlakozás módjáról!