Főoldal

HÍREK, ESEMÉNYEK

Változott az Önkéntesek regisztrációjának határideje! Meghosszabbítva 2019. február 17-éig.

Tovább »

ELÉRHETŐEK A 2019-ES TANANYAGOK A SIKERES ÓRAI FELKÉSZÜLÉSHEZ!

A 2019-es PÉNZ7-re regisztrált pedagógusok és önkéntesek számára már elérhető minden tananyag! A honlapon, bejelentkezés után, a Tanároknak és az Önkénteseknek menüpontok első almenüje tartalmazza a legújabb tanári útmutatókat, a mintaórák felvételeit és minden egyéb szükséges információt. 

A korábbi évek tananyagai mindenki számára elérhetőek a honlap Tudástár menüpontjában.

Sikeres felkészülést kívánunk!

Tovább »

Kezdődik a tanárok felkészítése

A PÉNZ7 ötödik évében az előző évben bevált gyakorlatot folytatva korszerű, élő webes szakmai előadásokkal, azaz webináriumokkal is segítjük a 3-11. osztályosoknak órát tartó pedagógusok felkészülését az Okosan a befektetésekről témájú órák megtartásában. A webináriumokhoz az ingyenes Adobe Connect rendszeren keresztül élőben lehet csatlakozni (alkalmanként 100 fő), illetve az előadások később a Pénziránytű YouTube csatornán keresztül bármikor megtekinthetők.

Tovább »

A Pénz7 2018/2019. tanévi programjai

Mivel a budapesti iskolákban szinte kivétel nélkül vannak már önkéntesek, megkérjük a regisztrált és még regisztráló iskolákat, hogy amennyiben tehetik, önkéntesek fogadásával együtt regisztráljanak, illetve módosítsák ennek megfelelően korábbi regisztrációikat.

Tovább »

2019-ben is több tízezer diák várja az iskolákban a pénzügyi és vállalkozói önkénteseket!

Már több száz iskola jelentkezett a programba decemberig! Több száz szakértő önkéntes részvételét kérik és várják szerte az országban különböző korosztályokban a diákok a legújabb PÉNZ7-en is.

Tovább »