Főoldal

« Vissza a Hírek oldalra

Kezdődik a tanárok felkészítése

A PÉNZ7 ötödik évében az előző évben bevált gyakorlatot folytatva korszerű, élő webes szakmai előadásokkal, azaz webináriumokkal is segítjük a 3-11. osztályosoknak órát tartó pedagógusok felkészülését az Okosan a befektetésekről témájú órák megtartásában. A webináriumokhoz az ingyenes Adobe Connect rendszeren keresztül élőben lehet csatlakozni (alkalmanként 100 fő), illetve az előadások később a Pénziránytű YouTube csatornán keresztül bármikor megtekinthetők.

Kedves Pedagógus!
 
A webináriumok időpontja és tervezett témája:
Időpont
Téma
Előadó
2019. január 29. kedd
16:00 - kb. 17:30
A befektetésekről szóló korosztályos tananyagok tartalma, a banki önkéntes szerepe a tanórákon, tanárfelkészítő e-learning használata, kísérő programok a PÉNZ7-en
Bernáth Julianna, Pénziránytű Alapítvány
2019. február 5. kedd
16:00 - kb. 17:00 
REGISZTRÁCIÓ:
január 28 – február 1.
Szakmai háttérismeretek a befektetések témájában: befektetési lehetőségek, befektetővédelem
Kiss Krisztina,
Befektetővédelmi Alap
 
 
2018. február 12. kedd
16:00 - kb. 17:00
REGISZTRÁCIÓ:
február 4–8.
Pénzügyi szemléletformálási lehetőségek az általános iskolákban: a Pénzügyi Hősképző és egyéb pénzügyi nevelési lehetőségek
Koltay Eszter,
Pénziránytű-Bankvelem Utazó Iskola Program kordinátor
 
2018. február 19. kedd
16:00 - kb. 17:00
REGISZTRÁCIÓ:
február 11–15.
Szakmai háttérismeretek a befektetések témájában: a tőzsde szerepe a befektetések világában, felkészülés a 2019-es Részvényfutamra (középiskolásoknak és tanáraiknak szóló online tőzsdejáték)
Bozsik Balázs,
Budapesti Értéktőzsde
 
webináriumokon való részvétel minden alkalommal külön előzetes regisztrációhoz kötött, a belépés pontos részleteit a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük el a regisztráció lezárása után. Egy regisztráció egy alkalomra szól, aki több webes előadáshoz is szeretne csatlakozni, minden alkalom előtt újra kell jeleznie szándékát.
A február 5-i második webinárium regisztrációs linkje (február 1-ig, illetve a férőhelyek betelésééig él):  https://online-kerdoiv.com/index/v/h/p7web0205
A további webináriumokra való regisztrációhoz szükséges linket a fenti táblázatban megjelölt regisztrációs időszak alatt a www.penz7.hu honlap nyitó oldalán találhatják meg.
 
A webináriumok élő megtekintéséhez vezetékes internettel vagy gyors, megbízható wifi eléréssel rendelkező eszközre van szükség. Mikrofon nem szükséges, az előadások során és a végén is chaten keresztül lehet az adott témával kapcsolatos kérdéseket feltenni az előadónak. (Szervezési kérdésekben a www.penz7.hu oldalon és az ott található elérhetőségeken lehet tájékozódni.)
Amennyiben kérdése van, keressen minket a penziranytu@penziranytu.hu e-mail címen!
 
 Üdvözlettel:
          a PÉNZ7 szervezői

« Vissza a Hírek oldalra